Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ''ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ'' (2) ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΩΚΟ

 



    Σας ανακοινώνουμε την δεύτερη λογοτεχνική βραδιά που ετοιμάζει το Σωματείο μας για να τιμήσει το συνολικό έργο του συγγραφέα ,δημοσιογράφου και επικοινωνιολόγου κ. Γιάννη Δ. Σώκου .



    Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο χώρο του ENZYME , Εθνικής Αντιστάσεως 16 και Πυλαρινού .
    Αυτή είναι η δεύτερη από μια νέα σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται από το Σωματείο μας, περίπου δύο Δευτέρες τον μήνα έως τον Μάιο ,πάντα στο φιλόξενο χώρο του ENZYME.
Συγγραφείς ,ποιητές ,εικαστικοί και άλλοι θα είναι κοντά μας με μία ευρεία γκάμα θεματολογίας και περιεχομένου και πάντα με τη συντροφιά της μουσικής.
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε την εμπειρία των νέων εκδηλώσεων με τη συντροφιά ενός καφέ .Εκεί στο κέντρο της πόλης μας θα γνωρίσουμε πολυτάλαντους ανθρώπους και θα ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία και την άμεση επικοινωνία.


Σας περιμένουμε όλους στη συντροφιά των ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.