Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΓΕΩΓΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ''Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ''


    Με μεγάλη χαρά θα σας παρουσιάσουμε το νέο βιβλίο της φίλης και μέλους του σωματείου μας Έλενας Γεωργίου με τίτλο :''Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΦΥΛΑΚΉ.''

    Αστείρευτη η φαντασία της Έλενας Γεωργίου που με τον μοναδικό ποιητικό και παραμυθένιο τρόπο γραφής της κατάφερε να μας δώσει μια ιστορία επίκαιρη και διαχρονική σε θέματα που αφορούν την αγάπη της μητέρας προς το παιδί και την υπερπροστασία.
    Ένα παραμυθένιο διήγημα γεμάτο δυνατά μηνύματα και συμβολισμούς θα γίνει η αιτία να συζητήσουμε και να μάθουμε τόσο από την ίδια την συγγραφέα όσο και από τους εκλεκτούς ομιλητές μας :
    Τι οδηγεί μια μητέρα να γίνει η αγκαλιά της φυλακή ?
    Είναι ασπίδα ή εμπόδιο?
    Ποια ανάγκη κατευθύνει μια μητέρα στο να προστατεύσει το παιδί της σωματικά και συναισθηματικά και ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς?
    
    Όλες αυτές οι χρήσιμες πληροφορίες θα ακουστούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 8:00μμ  στον πάντα φιλόξενο κήπο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.
Κοντά μας θα βρίσκονται ο κ. Γιάννης Πανούσης ,καθηγητής εγκληματολογίας, ποιητής , συγγραφέας
και η κ. Ρία Αγραφιώτη ,σύμβουλος ψυχικής υγείας με ειδίκευση σε θέματα γονέων - παιδιών .

    Απόσπασμα θα διαβάσουν δύο αγαπημένες κυρίες :
  • Αγγελική Μπούλιαρη Φιλόλογος , συγγραφέας
  • Μίνα Γιαννούλη Εικαστικός , δημοσιογράφος.
    Θα χαιρετίσουν την εκδήλωση οι:
κ.  Όλγα Κονομόδη Θωμά Πρόεδρος των Αλκυονίδων και η κ. Ελένη Ζερβού νηπιαγωγός και Πρόεδρος του Σωματείου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αυτισμό ΦΑΣΜΑ Σωματείο Γονέων & Φίλων Παιδιών και Ατόμων Με Αυτισμό Κορινθίας

   Στο συντονισμό η κ. Μαρίνα Καλλίρη Γραμματέας των Αλκυονίδων .
   Μουσική εισαγωγή από τον εξαιρετικό κ. Αντώνη Σαπέρα.

    Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η συγγραφέας μας εκτός από την εξοχή γραφή της είναι και ένας ευαίσθητος και γεμάτος αγάπη άνθρωπος !
Αυτό την οδήγησε στην απόφαση όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του νέου βιβλίου της να διατεθούν στο ΦΑΣΜΑ Σωματείο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό.
    Σας περιμένουμε όλους και όλες σε μια εξαιρετική βραδιά που οι Αλκυονίδες ξέρουν να προσφέρουν στους φίλους και στα μέλη τους με αγάπη και σεβασμό !!!
    Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά σε ένα ταξίδι αναζήτησης που μας χαρίζει η συγγραφέας μέσα από την υπέροχη ιστορία της !!!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.