Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΑΛΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και άλλων Εικαστικών Τεχνών, που διοργανώνει το Σωματείο Λόγου και Τέχνης “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”, την Κυριακήη 23 Ιουνίου 2019, στον φιλόξενο χώρο του Εργαστηρίου Εκκλησιαστικών Τεχνών της Ιεράς Μητροπόλεως Κορινθίας (Αποστόλου Παύλου και Αδειμάντου γωνία, Κόρινθος), ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, για τον σκοπό αυτόν.
Τον αγιασμό έψαλε Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μακάριος Μπογιατζόγλου, ως εκπρόσωπος της Μητροπόλεως μας, παρουσία πολλών εκλεκτών φίλων από όλους τους χώρους, της τέχνης, , της λογοτεχνίας, της εκπαίδευσης, της πολιτικής και του πολιτισμού, που γέμισαν την αίθουσα. Είκοσι οκτώ εκλεκτοί Κορίνθιοι καλλιτέχνες, που εκθέτουν τα 210 έργα τους. 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, τιμώντας τις κορινθιακές εικαστικές τέχνες, ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο κ. Νικόλαος Σταυρέλης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κ.Τιμολέοντας Πιέτρης, Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ.  Νικόλαος Θεοδοσάκης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων, ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης, της RAPMEDIA, ο κ. Γεώργιος Μαγκλάρας, εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος, οι πρώην Πρόεδροι των "ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ", κυρίες Ευδοξία Κουβακλή και Μαργαρίτα Ματάτση και πολλοί φίλοι και μέλη του Σωματείου. 
Προσκαλούνται, εκ νέου, όλες οι Κορίνθιες και όλοι οι Κορίνθιοι να επισκεφθούν την Έκθεση είτε για να γνωρίσουν το έργο πολλών εκλεκτών συμπατριωτών τους καλλιτεχνών είτε γιατί η Τέχνη αγγίζει τα βαθύτερα κομμάτια της ψυχής μας και μάς βοηθά να ανταπεξέλθουμε στην πιο σκληρή πραγματικότητα, αφού όπως έλεγε ο Σαίξπηρ:“Ο σκοπός της τέχνης είναι να δώσει στη ζωή σχήμα”. 

Στην έκθεση συμμετέχουν:
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ
ΙΛΟΝΑ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤΟΒΑ ΠΟΤΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΤΧΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΟΡΤΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑΣΙΟΥ
ΟΛΓΑ ΜΠΑΡΜΑΖΗ
ΕΛΕΝΗ ΨΑΛΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΡΕΖΕΤΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΑΠΑΛΕΚΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΑΣΛΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΟΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΚΩΝ/ΝΑ ΡΕΠΠΑ
ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
ΒΥΡΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΘΗΝΑ ΚΩΤΣΑΚΗ
ΓΙΟΥΛΑ ΔΡΑΚΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΟΜΟΔΗΣ
π.ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ 
ΚΛΩΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Η Εικαστική Έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο, 30 Ιουνίου 2019, οπότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, στις 20:00 και θα είναι ανοιχτή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.