Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ !


"-Ας κρατήσουν οι χοροί
και θα βρούμε αλλιώτικα
στέκια επαρχιώτικα βρε
ώσπου η σύναξις αυτή
σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί"Με αυτούς τους στίχους θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα που δημιουργήθηκε στον αποκριάτικο χορό του σωματείου μας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα*Ερατώ* στο Λουτράκι.
Η συμμετοχή πολύ μεγάλη από μέλη και φίλους του σωματείου που άρχισαν να προσέρχονται από νωρίς στο χώρο!!!
Η αποκριάτικη εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό και ευχές από την πρόεδρο κ.Ολγα Κονομόδη ,την αντιπροεδρο ,κ.Αγγελικη Βλάσση ,την γραμματέα κ.Μαρίνα Καλλίρη και την ταμία κ.Αλεξανδρα Λεμπέση Γιώτη .
Κι όσο περνούσε η ώρα τα χαμόγελα μεγάλωναν το κέφι δυνάμωνε οι χοροί ξεκίνησαν και η βραδιά εξελίχθηκε σε ξέφρενο καρναβαλικό γλέντι !!!!
Η ζωντανή ορχήστρα και το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με την φωνή της πολυτάλαντης και ακούραστης Αλεξάνδρας Κωτσιοπούλου ,η οποία με χαμόγελο και κέφι πραγματοποίησε κάθε επιθυμία μας κράτησε το κέφι αναλλοίωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!
Κατά τη διάρκεια του αποκριάτικου χορού έγινε λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση δώρων, προσφορά ,από επιχειρήσεις της πόλης μας !!
Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν αφού έσβησαν τα κεράκια τους τρία αγαπημένα κορίτσια μας !!
Η πρόεδρος μας κ.Ολγα Κονομόδη, η Έλενα Κονομόδη (μέλος μας και κόρη της προέδρου)) και το αγαπητό μέλος μας η κ.Μαρία Τσιπά.
Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες με αγκαλιές ,ευχαριστίες και με την ευχή να επαναληφθεί και του χρόνου μια αντίστοιχη βραδιά !!!
Η πρόεδρος και το ΔΣ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στα μέλη και τους φίλους του σωματείου για την υπέροχη βραδιά που συνδημιουργήθηκε και θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους!!
Θερμές ευχαριστίες σε επιχειρήσεις αλλά και μέλη του σωματείου για την προσφορά δώρων στην κλήρωση !!
Πολλές ευχαριστίες στην ορχήστρα και ιδιαίτερα στην Αλεξάνδρα Κωτσιοπούλου γιατί χωρίς το δικό της μοναδικό ταλέντο και την ζωντάνια της η βραδιά δεν θα είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!!!!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της ταβέρνας Ερατώ * για τις νοστιμιές που προσέφεραν στα μέλη μας ,την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την υπομονή τους !!
Η πρόεδρος και το ΔΣ σας ευχαριστούν και :
"-Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα να ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς 'Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.