Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”
ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η ετήσια χοροεσπερίδα, που πραγματοποίησε το Σωματείο Λόγου και Τέχνης “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στον όμορφο και ζεστό χώρο του εστιατορίου “ΑΡΟΔΟ”, στην Κόρινθο, η οποία συμπεριελάμβανε και κοπή πίτας.
Η παρουσία πολλών εκλεκτών φίλων από τους χώρους της λογοτεχνίας, της τέχνης, της μουσικής, της εκπαίδευσης, του θεάτρου, της πολιτικής και του πολιτισμού, αλλά και πολλών μελών του Σωματείου, που γέμισαν την αίθουσα, ανέδειξε την πνευματική πολυετή του προσφορά και φόρτισε με ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους με περισσότερο ζήλο και μεράκι.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και απηύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γεώργιος Τσόγκας και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, τονίζοντας ότι «εμείς θα είμαστε δίπλα σας».
Ακολούθησε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιου και στη συνέχεια επιδόθηκαν αναμνηστικά στις κυρίες Δαρσινού-Ρουμελιώτη Ευαγγελία, Ματάτση-Φρονιμάδη Μαργαρίτα και Πανούση Ευαγγελία, τρεις εξαιρετικές λογοτέχνιδες, που αποτέλεσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ποίησης, που είχε προκηρύξει το Σωματείο για το έτος 2017, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης αυτής της πολύτιμης και αφιλοκερδούς βοήθειάς τους.
Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Τσεπεντζή, στον σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποίησε το Σωματείο, στο έτος που πέρασε και ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους, που πλαισιώνουν με την παρουσία τους τις διάφορες εκδηλώσεις, συμβάλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση του πολιτιστικού τοπίου της Κορινθίας, αλλά και κάποια μέλη που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση και επιτυχία της χοροεσπερίδας.
Επιπλέον, εξέφρασε τη χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου, για την εγγραφή είκοσι νέων μελών, σε σύντομο χρονικό διάστημα και απηύθυνε κάλεσμα, προς όλους τους “εργάτες και τους εραστές του Λόγου και της Τέχνης”, να πλαισιώσουν, ως μέλη, τις δράσεις του Σωματείου.
Το κέφι, ο χορός και το τραγούδι, κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης, κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος Τσαμπίκος Πετρόπουλος, ιερέας στην Περαχώρα Κορινθίας και μέλος του Σωματείου, ο Πολιτευτής Κορινθίας κ. Αναστάσιος Δαρσινός και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας κ. Ευάγγελος Ματάτσης.
Και του χρόνου, όλοι με υγεία, να ξανασυναντηθούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΠΕΝΤΖΗ             ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.