Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024    Την Τετάρτη 31/1 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κορινθίας η ετήσια γενική συνέλευση του Σωματείου Λόγου και Τέχνης ,*Αλκυονίδες* και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης έγινε :

1. Απολογισμός Πεπραγμένων 2023

2. Οικονομικός Απολογισμός 2023

3.Ειδικός Οικονομικός Απολογισμός 2023

4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

5. Προγραμματισμός Δράσεων για το 2024

6.Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω ο λόγος δόθηκε στα μέλη του σωματείου ώστε να παρουσιάσουν προτάσεις δράσεων για το 2024.

    Σε κλίμα ήρεμο και ευχάριστο συζητήθηκαν τα παραπάνω θέματα και εγκρίθηκαν .

    Η πρόεδρος κ. Όλγα Κονομόδη και το Δ.Σ των Αλκυονίδων ευχαρίστησαν τα μέλη τους και ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά .

    Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου κ. Παναγιώτης  Λουζιώτης τονίζοντας πως το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι πάντα δίπλα στο αξιόλογο έργο των Αλκυονίδων.
Ευχήθηκε καλή χρονιά τόσο στο ΔΣ όσο και στα μέλη που παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση.

    Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας , αφού ευλογήθηκε από τον σεβάσμιο ιερέα και έφορο του Σωματείου μας πατέρα Τσαμπίκο Πετρόπουλο .
Αφού κόπηκε και μοιράστηκε η βασιλόπιτα ακολούθησε ένας μικρός μπουφές από καφέ, αναψυκτικά, γλυκά και αλμυρά σνακς που με μεράκι ετοίμασαν οι κύριες από το ΔΣ.

    Το φλουρί κέρδισε η ταμίας του σωματείου κ. Αλεξάνδρα Λεμπέση-Γιώτη .

    Η πρόεδρος και το ΔΣ ευχαριστούν θερμά τα μέλη που παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση και στην κοπή της πίτας αλλά και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Λουζιώτη.

Πολλές ευχαριστίες στην υπάλληλο του επιμελητηρίου κ. Σοφία Μπεκιάρη για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια προς το σωματείο.

Οι Αλκυονίδες σας υπόσχονται μια δημιουργική νέα χρονιά με όμορφες και ποιοτικές δράσεις !!

Σας ευχαριστούμε!!


     Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.