Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ -ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022

 


Στις 9 Νοεμβρίου 2022  καλεσμένη του Σωματείου Λόγου και Τέχνης Αλκυονίδες ήταν η Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Δέσποινα Σωτηροπούλου.

Δραστήρια η κ. Σωτηροπούλου και με μεγάλο κοινωνικό έργο ένωσε τη φωνή της και την αγάπη της για τον άνθρωπο με όλους όσους παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της "Με το όνομα ΚΑΜΙΑ" ,Εκδόσεις Ινφογνώμων (όπου  τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται πάντα από την Συγγραφέα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.)

Την πρόσκληση αγάπης και προσφοράς ανέλαβε το Σωματείο μας  με συμπαραστάτες το Σύλλογο Γυναικών Σολυγείας ‘’Η Λέλα Ιατρίδη’’ με την δραστήρια πρόεδρό του Έλενα Πιπίνη-Βλάχου και τον Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων με την αεικίνητη πρόεδρό του Δήμητρα Σταμούλη .

Η πρόεδρος των Αλκυονίδων κ. Όλγα Κονομόδη-Θωμά παρακολουθούσε και επόπτευε την δράση από την αρχή μέχρι το τέλος .

Σήμερα  Πέμπτη 22/12 αυτή η μεγάλη και επιτυχής  προσπάθεια πήρε το δρόμο για τα νοσοκομεία και τα ιδρύματα:

  • ·         Αγία Σοφία -ΠΑΙΔΩΝ 
  • ·         Αγλαΐα Κυριακού & το τμήμα βρεφών
  • ·         Αναρρωτήριο Πεντέλης 
  • ·         Κέντρο βρεφών Μητέρα

Αγαπητά μας μέλη & φίλοι του Σωματείου που απλόχερα στηρίξατε και αυτήν την δράση σας ευχαριστούμε!!!

Ένα κύμα αγάπης , αλληλεγγύης και προσφοράς από την Νεμέα μέχρι την Κλένια , τον Σολομό, το Λέχαιο ,το Ζευγολατιό ,το Βραχάτι, την Πουλίτσα ,από το Κιάτο μέχρι το Χελυδόρι Λυκοποριάς και από την Κόρινθο ,το Λουτράκι ,την Περαχώρα ,μέχρι την Κινέτα ,τους Αγίους Θεοδώρους έφτασε στα Λουτρά ωραίας Ελένης και ανηφόρισε στο Σοφικό !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!!

Ευχόμαστε η νέα χρονιά που σε λίγες ημέρες θα ανατείλει να είναι η αρχή για ένα κράτος πρόνοιας όπου θα υπηρετεί και θα βοηθά τον πολίτη και όχι ο πολίτης το κράτος !!!

Η ανάγκη της φιλανθρωπίας δεν είναι λύση αλλά το αντίθετο αφού ουσιαστικά βοηθά το κράτος να μην αναλαμβάνει  τις ευθύνες του.

Είμαστε τυχεροί ,ακόμη ,γιατί αν κάτι έχει μείνει στον Έλληνα αυτό είναι η ανθρωπιά του !!

Η πρόεδρος κ. Όλγα Κονομόδη και το Δ.Σ. σας εύχονται ό,τι προσφέρατε μέσα από την καρδιά και το υστέρημά σας  σε αυτή την μεγάλη πρόσκληση αγάπης  να γυρίσει στο πολλαπλάσιο  πίσω στη ζωή και στην οικογένεια σας !!!Το Σωματείο μας θα στέκεται αλληλέγγυο και αρωγός τέτοιων προσπαθειών !

Μια υπενθύμιση πως όλοι οι άνθρωποι μπορούμε εν δυνάμει να βρεθούμε σε κατάσταση ανάγκης είναι αρκετή για να μας ενώσει σε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης!!!!

 

Καλά Χριστούγεννα  κι ας είναι ευλογημένα!!!!

Ας είναι φωτεινά κι αρμονικά !!!!!

Ας είναι ανθρώπινα !!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.