Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

 


Καλωσορίσαμε τον Νοέμβριο με 2 παραστάσεις από την θεατρική ομάδα Αρσινόη στο έργο η "Ανάκριση"  σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μπίσδα.

Ένα δραματοποιημένο θρίλερ που προέκυψε από την συρραφή 2 έργων των Ronald Harwood &Jean-Paul Sartre.

1:10 λεπτά έντονης συναισθηματικής φόρτισης μέσα από την σκληρή μορφή της ανάκρισης ακροβατώντας σκηνοθετικά μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικών ιστορικών γεγονότων καθήλωσε το κοινό .

Στο ρόλο του ταγματασφαλίτη Παπαδόγκωνα ο εξαιρετικός ηθοποιός Δημήτρης Βασιλειάδης.

Στο ρόλο της Ελένης Παπαδάκη η εκπληκτική  Σοφία Φωτιάδου 

Ότι και να πούμε για αυτές τις δύο ερμηνείες θα είναι λίγο !!!

Η πρόεδρος του σωματείου κ.α Όλγα Κονομόδη χαιρέτησε το κοινό που γέμισε την αίθουσα του φιλόξενου Καλογεροπούλειου Ιδρύματος και τις δύο ημέρες .

Αναφέρθηκε τόσο στην πολυετή εμπειρία του σκηνοθέτη Κ.Μπισδα όσο και στην έντονη θεατρική δραστηριότητα της θεατρικής ομάδας Αρσινόη .

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εμπνευστής και σκηνοθέτης της παράστασης κ.ος Κωσταντίνος Μπίσδας κάνοντας αναφορά και σύντομη περιγραφή των ιστορικών γεγονότων και προσώπων ,αλλά και ξεκαθαρίζοντας στο κοινό  ότι το έργο στηρίζεται σε μυθοπλασία .

Το παρατεταμένο χειροκρότημα και τις 2 ημέρες ήταν η απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας αυτής της ομάδας !!!!

Η βραδιά άνοιξε αλλά και έκλεισε με ένα σφηνάκι τσίπουρο και παραδοσιακά εδέσματα ως το ελάχιστο ευχαριστώ για όλους εσάς που στηρίξατε αυτήν την προσπάθεια.

Αξίζουν όχι μόνο συγχαρητήρια αλλά και την προσοχή μας αυτοί οι άνθρωποι που εργάζονται με σεβασμό και ταπεινότητα  χωρίς "όπλα" για τον πολιτισμό και δημιουργούν τέτοιου μεγέθους παραστάσεις!!!

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του σωματείου εκφράζουν ευχαριστίες στην κ.α Μαρία Χρισταρά και στο προσωπικό του Ιδρύματος για την πολύτιμη στήριξη και   βοήθεια τους .

Θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε θερμά αυτήν την προσπάθεια!!

"Θεατρική ομάδα Αρσινόη", Κώστα  Μπίσδα με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε να στηρίξουμε και παρουσιάσουμε την νέα σας θεατρική δουλειά !!

Μας κερδίσατε με την εξαιρετική παρουσία σας ,την ευγένεια  και την άριστη συνεργασία σας !!!

Σας ευχαριστούμε!!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.