Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ'' ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.



   
    Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω κορονοϊού το Σωματείο Λόγου και Τέχνης ''ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ'' διοργανώνει Ομαδική έκθεση Ζωγραφικής, Αγιογραφίας , Φωτογραφίας και άλλων Εικαστικών Τεχνών στο Επιμελητήριο Κορινθίας το τριήμερο 24-25-26 Ιουνίου 2022.   
    Έτσι δίδεται η ευκαιρία στους καλλιτέχνες της Κορινθίας να αναδείξουν τη δουλειά τους και στο κορινθιακό κοινό να τους γνωρίσει.

    Παράλληλα θα διοργανωθεί ημερίδα με δύο εκλεκτούς ομιλητές - καλλιτέχνες οι οποίοι θα αναφερθούν στις "Αισθητικές και Φιλοσοφικές Προσεγγίσεις της Σύγχρονης Τέχνης των Κορίνθιων Καλλιτεχνών".
    Εισηγητές:
    1) Ακαδημαϊκός εικαστικός καθηγητής Νίκος Κοταρίδης : " Τα ρεύματα της ζωγραφικής και η θεολογία της εικόνας".
    2)Ph.D. (EKΠΑ) Φιλοσοφίας της Τέχνης, Δημήτριος Πανταζίδης: "Η Συμβολή της Φιλοσοφίας και της Τέχνης στην Αναβίωση της Ασκληπιακής Αυτο-Θεραππευτικής για Διαύγεια Νου, ΨυχοΣωματική Ευεξία και Προαγωγή Υγίειας" . (Θα γίνει ιδιαίτερη μνεία στο Ασκληπιείο Αρχαίας Κορίνθου από το ομώνυμο βιβλίο του εισηγητή).

    Την βραδιά θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο μελωδίες από το TRIO μαθητών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος : Μιαούλη Θεόδωρο (σαξόφωνο), Μιαούλη Σαββίνα (πιάνο) , Σπυράκη Νίκη - Παρασκευή (βιολοντσέλο).Διδασκαλία: Χαραλάμπους Αλέξανδρος, καθηγητής βιολοντσέλου στο Καλογεροπούλειο Ωδείο .

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.