Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, στον φιλόξενο χώρο του Cafe MΟΝ ΑΜΙ στα Καλάμια Κορίνθου, με την φροντίδα του ξεχωριστού ιδιοκτήτη του και μέλους του Σωματείου, κ. Δημήτρη Καλτσή και των συνεργατών του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, προσέφεραν ένα κέρασμα "από καρδιάς",  σε όλους όσοι στήριξαν τις δράσεις του Σωματείου, στην διετή θητεία τους. 
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του Σωματείου, η οποία ήταν ευγενική προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ, στην Κόρινθο. 
Τυχερή της χρονιάς αναδείχθηκε το μέλος του Σωματείου κα Αγγελική Θεμέλιου, η οποία εκτός από το φλουρί, κέρδισε κι ένα λογοτεχνικό βιβλίο, προσφορά των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, που αντιστοιχούσε σε αυτό.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και σε όλα τα μέλη και τους φίλους, που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με υγεία, χαρά και γαλήνη!*Ευχαριστούμε, το μέλος του Σωματείου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής αυτού, τον κ. Γιάννη Β. Καραπανάγο, για το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.